Velkommen hos Nordjyllands Industriservice

Nordjyllands Industriservice ApS er en virksomhed, der er grundlagt efter de store værftslukninger i Aalborg. Med en medarbejderstab med mange års erfaring fra skibsindustrien, har virksomheden slået sig fast som en stærk samarbejdspartner i det maritime.

Gennem årene har virksomheden udvidet forretningsgrundlaget med alle former for stålkonstruktioner, rørarbejde, kedler, tanke, montageopgaver samt mandskabsudlejning. Nordjyllands Industriservice ApS har som en troværdig samarbejdspartnere holdt fast i mange af de samme kunder siden virksomhedens start. 

Vores mission er at være den foretrukne leverandør inden for vores forretningsområder. Opgaverne løses både fra egne produktionsfaciliteter, hos kunden, ombord på skibe såvel indland som udland. 

Vi leverer altid en hurtig serviceindsats 24 timer i døgnet.

Faciliteter
Nordjyllands Indstriservice ApS har hovedkontor og produktion i Nørresundby. Her råder vi over eget produktionsareal på cirka 5300 m2 og værkstedsfaciliteter på 1000 m2.  Ved større projekter lejes værkstedsfaciliteter efter behov.

Ved skibsombygninger/reperationer bruger vi kajanlæg i Aalborg.

Lande
Vi laver arbejdsopgaver i både ind- og udland. Vi har arbejdet på maritime opgaver i blandt andet Norge, Tyskland, Holland, Portugal, Kroatien, Tyrkiet, Grækenland, Polen og Italien.  

 

DI

.